Delikatesser

OBS OBS OBS

NU TAR SOLTÄPPAN LITE JULLEDIGT!!!! BESTÄLLNINGAR SOM LÄGGS EFTER 18/12 PACKAS OCH SKICKAS I MITTEN AV JANUARI! JAG ÖNSKAR DIG EN LUGN OCH FIN JULETID. /FRIDA 

TVÅ SM-GULD TILL SOLTÄPPAN!!

Tjoho!! 16oktober 2020 avgjordes SM i Svenskt Mathantverk och Soltäppan tog hem inte mindre än Två Guld! JimMys Sweet Chili samt ett för Kola Hallon & Salmiak. Så roligt!! 

Här finner ni Mathantverk från Valdemarsvik, allt ifrån godsaker till tillbehör samt handstickade disktrasor. Välkommen!
Det är viktigt för oss att arbeta med råvaror av högsta kvalitet. En hel del plockas förhand och sedan förädlas, en hel del köps in ekologiskt eller svenskt. Det ska kännas att det är kvalitet! Vi tillsätter inga konserveringsmedel eller kemiska smak- eller färgämnen. Allt är naturligt!

Vi sätter gärna ihop presentpåsar till företag eller privatpersoner.

Övriga produkter

Det finns så mycket fantastiskt hantverk. Här samlar vi en del av dessa så ni
också kan få chansen att upptäcka dem. Bivaxdukarna görs av oss. De fantastiska Disktrasorna görs av Boda Hantverk. 

Keramik

Keramiken görs av Frida Knape. Till del största del i Valdemarsvik. Jag säljer den mesta av min keramik genom återförsäljare men tar även emot beställningar samt kommer så småningom lägga upp den del även på denna sida. All keramik är av stengods, vilket innebär att den tål maskindisk, micro samt ugn. 

Om oss

Välkommen till Soltäppan! Här hittar du småskaligt mathantverk, keramik, hållbara produkter och en massa andra finfina saker! Våra produkter hittar ni förutom här i webshopen i mindre butiker, gårdsbutiker samt på Reko-ringar. Soltäppan ligger utanför Valdemarsvik i Östergötland. Företaget startade som ett renodlat biodlingsföretag. Det ena ledde till det andra och det blev fler ben att stå på. Intresset för råvarornas kvalité växte och det utvecklades fler och fler produkter i sortimentet. Det känns så viktigt att råvarorna är rena, helst ekologiska och kommer från Sverige. Vi arbetar helt utan konserveringsmedel. Det roliga i att vara ett litet företag är att man kan följa fantasin dit den tar en, samt kundernas önskemål. För att kunna hålla ett bredare sortiment har jag valt att ta in en del hållbara produkter från andra företag, som jag kan stå för. Hör gärna av dig om du har några frågor, är nyfiken på vart Soltäppans produkter säljs, eller om ni är återförsäljare. Välkomna!

Biodling

Numera finns det drygt 15 samhällen i företaget. Vi har birasen Buckfast. De
flesta bina används till att göra nya samhällen som säljs som avläggare. Men visst blir
det lite honung också..

Kontakt

info@soltappan.se

Frida Knape

tel. 0707339921

Org nr: 7902180103